Cautare

19132 de rezultate pentru "noi informatii in privanta fetei gasite moarte in laanul de porumb" (3.24 secunde)
Colegi in alianta aflata la guvernare, presedintele Consiliului Judetean Gorj, Ion Calinoiu (PSD), si consilierul judetean Ionel Mantog (PD-L) s-au certat ieri ca la usa cortului in ultima sedinta a CJ.
Jurnalismul clasic in lupta cu jurnalismul in retea (Autor: GEORGE CUSNARENCU) Jurnalismul are o istorie veche in Europa, dar statutul sau a fost nevoit sa faca fata unor provocari extrem de puternice:
Topul celor mai ciudate tehnici spa • Tratamentele spa sunt cele mai in voga metode de relaxare si intretinere corporala. ... Exista insa si alte tehnici de relaxare cel putin ciudate, pe care multe persoane le prefera datorita eficientei lor.
Valentin Se spune ca Valentin a fost un preot roman martirizat in timpul persecutiei lui Claudius in anii 269-270 d.c. Tanar fiind, Valentin ii ajuta pe crestini in vremurile persecutiei. El a fost prins si bagat in inchisoare, unde a devenit un propovaduitor.
Dumnezeu a creat omul deosebit de celelalte vietuitoare, l-a creat dupa chipul si asemanarea Sa, dar ca materie pentru creatia omului Dumnezeu a folosit tarana pamantului.
(Continuare) S-a mahnit Evcratie si zicand asupra sfantului oarecare cuvinte de hula i-a lasat chipul lui asa.
Fratele studentei moarte in accident crede ca sora lui putea fi salvata Fratele studentei care a murit in urma accidentului aviatic din Muntii Apuseni a declarat marti, ca in opinia lui, sora sa ar fi putut fi salvata daca autoritatile ar fi gasit avionul in timp util, folosind toate mijloacele de care dispuneau.
TRAGEDIA AVIATICA DIN APUSENI 'Studenta era deja moarta si avea lacrimi inghetate pe obraji!' Pretuia fiecare clipa de viata si, la doar 23 de ani, invatase sa priveasca dincolo de limite, invatase sa se hraneasca din bucati adevarate de viata, nefardate.
PAGINA DE MEDIA: ... bunsimt.ro este un site de anunturi cu obiecte gasite (chei, portofel etc.). ... In curand, oamenii vor putea posta pe site anunturi cu lucrurile pe care le-au pierdut. ... - Pentru a avea bun simt nu ai nevoie de autoritati, politica, bugete, resurse.
Ca cercetator in domeniul armelor cu microunde folosite pe scara larga asupra maselor de oameni, am descoperit ca reteaua de telefonie mobila de tip GSM 900 si GSM 1800 (ca cele folosite de operatorii Orange, Connex, Zapp, etc) reprezinta un pericol major pentru sanatate.
Efectele secetei se resimt si la nivel de... crescator de rate. La sfarsitul saptamanii trecute, 35 de rate au murit dupa ce au fost lasate pe un teren din localitatea Cuza Voda, pe care se afla porumb tratat cu furadan.
Arhanghelii din calendarul bisericesc sunt conducatorii cetelor de ingeri, avand aripi si purtand sabii, ca simbol al biruintei, si sunt calauze ale sufletelor in drumul acestora spre rai.
Comisia parlamentara de control a activitatii SRI, condusa de deputatul PSD, ar putea supraveghea si controla inca doua servicii de informatii pe langa cel condus de Radu Timofte: Serviciul de Protectie si Paza (SPP) si Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS).
Conduita, avansarea si promovarea comisarului sef Parasca Teofil Ofiterul de politie Teofil Parasca a activat in cadrul Serviciului de Paza si Ordine Publica din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Arad pana in data de 1 aprilie 2011, cand a fost promovat de ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, in baza unui examen nelegal, organizat discret si formal, la care a fost candidat unic, loctiitor al sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Satu Mare.
Pentru a se asigura ca nu este inconjurat de oameni corupti si cu interese oculte, premierul Calin Popescu Tariceanu a solicitat de urgenta SRI si SIE sa-i trimita informatiile legate de influenta unor grupuri de interese asupra oamenilor din structurile Guvernului.
- De ce sa dai Like? De cateva luni am dat startul blogului cu stiri culturalo-culinare si m-am tot jucat si cu uneltele Facebook.
In decembrie 2012 a avut loc, langa splendidele cascade Iguassu, din Brazilia, cel de al IV-lea Forum International OZN, sub coordonarea lui Ademar Jose Gevaerd, principala personalitate a ufologiei braziliene, editor al revistei Brazilian UFO Magazine. Cu aceasta ocazie s-a lansat asa-numita "Scrisoare de la Cascadele Iguassu".
Farcas) Mentionam in episoadele anterioare ca pe 20 iunie 2013 s-a anuntat terminarea operatiei de desecretizare si punere la dispozitia publicului a tuturor documentelor OZN aflate in posesia Ministerului britanic al Apararii, operatie care a tinut cinci ani si a implicat in total 209 fisiere, cu aproximativ 52.000 de pagini.
FARCAS) Asa cum anuntau agentiile de stiri, la mijlocul lunii ianuarie 2017, Agentia Centrala de Informatii din SUA (CIA) a publicat online aproximativ 930.000 de fisiere declasificate, continand aproximativ 13 milioane de pagini de documente declasificate.
Consilierul prezidential Adriana Saftoiu a depus in cursul zilei de ieri la Parchetul instantei supreme o plangere penala impotriva ministrului Apararii, Teodor Atanasiu. Motivul acestei decizii il constituie faptul ca Teodor Atanasiu a acuzat-o pe Adriana Saftoiu ca ar fi manipulat presa prin informatii furnizate jurnalistilor neoficial.
google-analytics.com